Afsluitende Barbecue

doorWinSpel

Afsluitende Barbecue

Op 8 juli 2018 sluiten wij het seizoen af met een barbecue. Tijdens de zomervakantie heeft ook WinSpel een zomerstop.

Voorafgaand aan de barbecue zijn wij uitgenodigd bij Escaperoom Winterswijk. Wij mogen hier de nieuwe escaperoom aperis-ski uitproberen. Helaas blijkt de escaperoom niet hufterproof te zijn, en zijn er de avond ervoor verschillende elementen vernield, maar wij treuren niet want zijn welkom om de escaperoom Mondriaan te bezoeken.

De escaperoom is een groot succes. In twee groepen (na elkaar) mogen wij de escaperoom ervaren. Tijdens het wachten spelen we uiteraard een spelletje.

1 groep heeft de escaperoom succesvol kunnen voltooien, waar de andere groep niet op tijd naar buiten kwam. Vanuit de escaperoom zijn we naar het huis van een lid gegaan om hier gezellig na te kletsen, koffie met wat lekkers te drinken en uiteraard spelletjes te spelen. Rond een uur of 6 hebben we de barbecue aangezet en hebben hier heerlijk met elkaar wat gegeten. Na de barbecue hebben we uiteraard nog wat spelletjes gespeeld.

Over de auteur

WinSpel administrator