We gaan weer van start!

doorWinSpel

We gaan weer van start!

Het is zo ver, we mogen eindelijk weer beginnen met de WinSpel middagen! Nu moeten we natuurlijk wel verschillende aanpassingen doen om dit haalbaar te maken, vandaar dat we iedereen op deze manier informeren.

Ten eerste het hele goede nieuws!
Gezien bij veel leden de vakantie niet door zal gaan, hebben wij besloten eenmalig in de zomervakantie door te gaan. Wij zullen dus vanaf 12 juli elke even week weer een WinSpel middag hebben.

Wij zullen in eerste instantie beginnen met het oppakken van de WinSpel middagen en kijken hoe dit verloopt. Uiteraard willen wij uiteindelijk ook proberen weer activiteiten te gaan organiseren, maar wij richten ons voor nu even op het organiseren van de WinSpel middagen. Want in deze tijden zullen ook wij ons moeten aanpassen.

Daarom vragen we jou, om de regels en tips in de bijlage goed door te lezen, zodat je weet wanneer je wel en niet mag komen en wat je moet doen als je weer naar het Budocentrum zal komen.

Over de auteur

WinSpel administrator