Online bordspellentoernooi

doorWinSpel

Online bordspellentoernooi

Elk jaar organiseren wij een bordspellentoernooi binnen de vereniging. Helaas kon deze vorig jaar niet doorgaan vanwege de maatregelen. Dit jaar kampten we met hetzelfde probleem, maar we hebben de koppen bij elkaar gestoken voor een oplossing en hebben een online bordspellen toernooi georganiseerd.

Het afgelopen jaar hebben een aantal leden van WinSpel boardgamearena.com ontdekt. Een website waarop men de nieuwste bordspellen kan uitproberen. Wij hebben verschillende populaire bordspellen gekozen om hier met elkaar te spelen, namelijk:

  • letter tycoon
  • Kingdomino
  • diceforge
  • welcome to

Iedere deelnemer kon de spellen uiteraard van te voren oefenen. Daarnaast kreeg iedereen de speluitleg op een bijzondere wijze, namelijk d.m.v. een pakketje met snacks.

Met maar liefst 10 leden hebben wij de bovenstaande spellen gespeeld, uiteraard elk spel tegen andere tegenstanders. Van de spellen is een score bijgehouden. De persoon met de hoogste totaal score heeft gewonnen. Elke ronde deelde Nancy met grappige en leuke weetjes de tussenstand.

Op de derde plaats eindigde Monique, zij ging er vandoor met het spel: Azul het kaartspel. Op de tweede plaats is geëindigd Ineke, zij koos als prijs Caverna. Op de eerste plaatst eindigde Rosalie, naast het spel Calavera won ze de felbegeerde beker.

 

Over de auteur

WinSpel administrator