Online pubquiz

doorWinSpel

Online pubquiz

Op zaterdag 5 juni hebben wij de tweede pubquiz georganiseerd. Helaas niet gezellig in een café zoals de vorige keer, maar online. Waarin verschillende teams bij elkaar kwamen in een online meeting. En vragen konden beantwoorde via quizizz.com.

De maatregelen staan toe dat 3 mensen samenkomen, de teams bestonden dan ook uit 2/3 personen die wel gezellig bij elkaar konden zitten om te overleggen. Elk team heeft een mooie en lekker borrelplank gekregen. Die we gesponsord hebben gekregen van Hotel, café, restaurant de Lindeboom (Nogmaals bedankt hiervoor namens alle deelnemers, het was erg lekker).

De quiz bestond uit 6 rondes:

– Micro macro ?
– Bij welke spel hoort dit onderdeel ?
– Raadsels❓
– Welk spel wordt hier getekend?✏️
– Wat is de beste zet? ?
– welk spel wordt hier omschreven? ?️

De quiz werd gepresenteerd door Leandra. Heel erg dank hiervoor. Dankzij jou hebben de organisatoren ook erg kunnen genieten van de avond en quiz.

Over de auteur

WinSpel administrator